Carina ÄnglaMedium

Sommar och sol!

Äntligen är sommaren här! Den kom snabbt med full värme. Den här våren, och fortfarande än, har vi fått kämpa med pandemin Covid-19. Faran är långt ifrån över. Coronan har frestat många på olika vis. Det som man tidigare inte har velat se i sitt liv, har nu istället blivit fullt synligt. Många har behövt få se hur deras liv verkligen ser ut och det som tidigare har skavt, går inte längre att blunda för. Här får vi möta oss själva och se sanningen. Det har på så vis varit en perfekt tid för att börja ta tag i sitt liv och göra de förändringar som behövs. Det går inte längre att fortsätta blunda för det som inte är bra i ens liv. Verkligheten kommer alltid i kapp oss, förr eller senare. Vi kan då välja att börja växa som den själsliga individ vi är. Ta de lärdomar som kommer i vår väg och möta våra rädslor för att få må bättre. Det finns inga genvägar utan vi får bokstavligen smutsa ner våra händer och ta hand om vår byk. Inget görs av sig själv. Universum kommer inte att fixa livet åt oss. Där ligger våra lärdomar. Så det passar alldeles utmärkt att hitta oss själva nu när vi ändå inte kan göra så mycket. 

Det drar ihop sig till semester även för mig. Sista arbetsdagen är tisdagen den 30 juni. Jag kommer att fortsätta lägga upp kanaliserade budskap på min Facebook-sida så följ mig gärna där om du inte redan har gör det. Skulle det vara kris för dig, så har jag telefonen med mig. Du kan, trots min semester, boka en telefonsittning, ett änglasvar eller en Xtarotläggning om du känner att du behöver snabb hjälp. Då försöker jag hjälpa dig så snart jag kan.

Om inte annat så önskar jag er en riktigt fin sommar och var rädda om varandra i vår pågående pandemi. Vi måste alla hjälpas åt nu.

Änglakramar Carina <3 

Uppdaterat 2020-06-28

Start – Sommar och semester
Aktuellt – Köp mina guidade meditationer
Om mig – Det var dax att förnya texten lite om mig själv
Besök gärna min sida på Facebook

En reaktion på “Carina ÄnglaMedium

  1. Marina Andersson/ wadstedt

    Hejsan,
    Marina heter jag å fastnade på din sida tyckte den var bra kort å gott:)
    Jag är mycket intresserad av det mediala å skulle väldigt gärna vilja få hjälp via kanalisering. Jag bor i Lerum strax utanför Gbg å det är dessvärre långt oss emellan, undrar om jag kan få hjälp via sms/ mail, känner jag är i behov av det. När du hinner å kan tror du att det är ok om du ex, kan ge mej förslag på hur som bästa sätt för mej jag är mycket tacksam för vilket svar dom helst, eller om du kan tipsa mej om någon seriös inom min adress(jag kan dock ej vända mej till dem som tar höga belopp)/ mvh marina

Kommentera