Carina ÄnglaMedium

 

Gudinnan inom dig

Väck upp Gudinnan inom dig. Hon finns i ditt inre och du är en del av den. Gudinnan är alltet och hela universum, och hon finns i dig.

Du känner henne som en stark inneboende kraft. En röst som är så övertygande att du inte kan stänga den ute. Hon ger dig känslor som du inte kan missuppfatta och hon leder dig alltid rätt. Hennes vägledning känner du i ditt hjärta. Gudinnans övertygelse, är din styrka.

Ur hennes livmoder är din själ skapad. Hon vill se dig fortsätta växa så att du kan lysa av din fulla kraft. Hon inspirerar och vägleder dig alltid inför nästa steg i livet.

Gudinnan finns alltid åtkomlig för dig då du redan är en del av henne. Hon är närvarande både i dina styrkor och dina svagheter. Hon är drivkraften som får dig att fortsätta framåt. Gudinnan är den som hjälper dig att resa dig upp igen när livet har varit svårt. Hon ger dig den kärlek du behöver om du bara vill ta emot den. Du är aldrig övergiven. Tillsammans är ni ett och tillsammans är ni starka. Med den gudomliga kraften är allt möjligt.

Änglakramar Carina ❤️ copyright

 

Känner du att du står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska gå? Är din energi låg och du känner dig stressad? Kanske brottas du med flera problem och livet känns tungt. Då kan du få medial hjälp för att kunna må bättre.
Jag erbjuder dig Medial vägledning med hjälp av våra underbara Änglar och guider. Vägledning kan även fås via telefon.
Jag utför också Änglahealing och olika reningsprocesser för att återställa och balansera dina energier i kroppen som hjälper dig att möta livet med förnyad kraft.
Jag plockar även fram tidigare liv som ligger kvar som cellminnen hos dig och som också kan vara en orsak till ditt mående.
Med medial hjälp kommer du att upptäcka den du verkligen är och bli medveten om det du behöver jobba med hos dig själv och möta ditt sanna jag med hjälp av ljus och kärlek.
Jag har även mediala kurser, meditationer och ljuskvällar.

Välkommen att kontakta mig via mail anglamedium@outlook.com eller tel 070-7733816. Nu finns även möjlighet till vägledning via skype och där heter jag anglamedium. Jag finns också på Facebook där ni kan följa mig och mina inspirerande budskap www.facebook.com/soulicious.carina 

Innehar F-skatt.

Uppdaterat 2019-07-08

Start – Medial Tarot Grundkurs, Gudinnan inom dig
Inspiration – Gudinnan inom dig, Medkänsla till dig själv, Motstånd vs flöde, Begränsande filter, Läk dina inre sår,Höja din frekvens, Kärlekens pris och många nya texter uppladdade
Aktuellt
– Medial Tarot Grundkurs
Kurser – Medial Tarot Grundkurs, Utbildning till ÄnglaMedium med möjlighet för certifiering

Besök gärna min sida på Facebook

En reaktion på “Carina ÄnglaMedium

  1. Marina Andersson/ wadstedt

    Hejsan,
    Marina heter jag å fastnade på din sida tyckte den var bra kort å gott:)
    Jag är mycket intresserad av det mediala å skulle väldigt gärna vilja få hjälp via kanalisering. Jag bor i Lerum strax utanför Gbg å det är dessvärre långt oss emellan, undrar om jag kan få hjälp via sms/ mail, känner jag är i behov av det. När du hinner å kan tror du att det är ok om du ex, kan ge mej förslag på hur som bästa sätt för mej jag är mycket tacksam för vilket svar dom helst, eller om du kan tipsa mej om någon seriös inom min adress(jag kan dock ej vända mej till dem som tar höga belopp)/ mvh marina

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *