Carina ÄnglaMedium

Veckans Änglavägledning 45

Måndag – Moder Maria
”Mitt barn, du behöver ta hand om dig själv bättre. Du behöver ge dig själv både omvårdnad och uppmärksamhet. Det är lätt att du bara kör på i all hast och så sätter du dig själv sist i kön. Du behöver släppa kontrollen och låta allt vara som det är. Du kan inte överbeskydda din omgivning mot livet. Våga släppa taget och lägg mer fokus på dig och dina behov. Du är lika viktig som alla andra. Gå gärna ut i naturen och känn kraften från Moder Jord. Jorda dig, stanna upp, andas den friska luften. Meditera gärna så att du hittar kraften igen. Nyckelord: jag tar hand om mig själv!”

Tisdag – ärkeängel Mikael
”Du är stark och du är mycket självständig just nu. Du har fått kämpa under en lång tid men nu behöver du hitta en balans i det. Du behöver vila lika väl som aktivitet. Din ambition har tagit dig långt, och kan ta dig längre, bara du håller din balans. Du är målmedvetet fokuserad och inte rädd för att ta i när det behövs. Dina drömmar och önskningar kan förverkligas. Du gör dig beredd på det som väntar. Nyckelord: jag satsar målmedvetet framåt!”

Onsdag – ärkeängel Rafael
”Den här dagen kan kännas tung och som att allt och alla är emot dig. Det är dock inte så. Kanske finns det någon som har svikit dig nu som du kände förtroende för. Det som känns motigt nu, visar dig att det är dax att ta en annan väg. Lita på Universum att du kommer att vägledas rätt. Släpp dina negativa tankar och din oro. Titta istället på vad som ligger bakom detta kaos, som du kan känna. Möt dina rädslor på ett djupare plan och släpp sedan taget. Stånga dig inte blodig, för du kommer ändå inte framåt på den vägen. Så släpp taget och låt nya dörrar öppnas. Nyckelord: jag släpper taget!”

Torsdag – ärkeängel Chamuel
”Din energi återvänder. Du känner att du hittar tillbaka till flödet igen. Du vet att saker tar sin tid och du har tålamod. Du tar nu ansvar för ditt liv och det du vill förverkliga. Din energi är stabil och lugn och du är målmedveten. Våga gå utanför din komfortzon så att du inte stagnerar. Nu tar du hand om dig själv och dina fysiska behov. Du är jordad och känner kontakten med Moder Jord. Idag kan du landa lite i allt som är och veta att allt sker som det ska. Din disciplin hjälper dig framåt. Nyckelord: jag har tålamod!”

Fredag – ärkeängel Gabriel och Mikael
”Du tar nu kommandot i ditt liv. Det är du som styr skutan och du vet vad du vill. Du är bestämd i din energi och vågar nu följa din väg. Du ser till att saker och ting blir gjort och tar ansvar för det du har framför dig. Ditt hjärta vägleder dig och talar om vad du behöver och sen är det upp till dig att följa det. Du är ärlig och säger nu vad du tycker. Du känner dig trygg i energin och du hittar balansen. Harmonin infinner sig och med det ökar din självkänsla. Nyckelord: jag vet vad jag vill!”

Lördag – Maria Magdalena
”Du kan idag ha känslan av ett utanförskap. Ett tvivel och en uppgivenhet kan uppkomma. Du har lite svårt att sitta still och en oro kryper i kroppen på dig. Låt inte dina negativa tankar styra dig idag. Se dem för vad de är – tankar. Du är du, ändå! Du kan behöva titta närmare på dina rädslor och gamla sår som håller dig kvar. Det är dax att ta itu med dem så att du kan komma vidare framåt. Även om sinnet känns mörkt idag, så vet att ljuset finns där. Det finns alltid lösningar om du bara låter Universum vägleda dig. Problem är till för att lösas och därmed kommer din energi att vända till något positivt. Våga möta det som känns jobbigt. Nyckelord: jag vet att ljuset vänder åter!”

Söndag – Moder Maria
”Du är i kontakt med dina känslor och vågar vara i dem. Du bryr dig om andra och är mycket empatisk. Dina bra relationer hjälper dig att gå till botten med det som behövs. Var rädd om de relationer som är viktiga för dig. Din intuition är mycket stark och din andlighet utvecklas snabbt nu. Du vet att allt hänger ihop och du känner dig trygg i det. Din medkänsla om andra är stor idag, men glöm inte bort dig själv. Lita till ditt högre jag och följ din intuition. Den vägleder dig alltid rätt. Nyckelord: jag lyssnar till mitt hjärtas röst!”

Jag önskar er alla en riktigt kärleksfull och inspirerande vecka. Glöm inte att lyssna till ditt hjärta!

Vi möts i kärlek.
Vi skiljs i kärlek.
Och i kärlek möts vi igen.

Änglakramar Carina  copyright

🧡 31 okt och Samhain!
Den keltiska högtiden där kelterna ansåg att nyåret började vid den mörka tiden och då på natten mellan 31 oktober och 1 november. Det här är en festlig kväll där man både hedrar de döda men också de levande. Det är den sista skördefesten och man börjar nu förbereda sig för vinterns vila.

🧡 Just vid den här tiden är det extra tunt mellan dimensionerna och våra nära och kära på andra sidan har lättare för att komma igenom och kontakta oss. Tänd gärna ett ljus och tacka dina bortgångna för det som dem har gett dig. Tänk gärna på generationerna före som ett led bakåt och hedra dem för att du faktiskt är där du är. Utan dem hade du inte varit här just nu.

🧡 Väldigt många tycker att den här tiden på året är mycket smärtsam och sorgen kan sättas igång igen. Om vi istället ser att döden inte är ett avslut, eller slut på livet, utan bara en transformation från en energiform till en annan, så kan vi se att våra kära fortfarande lever. De är bara i en vilofas för att kunna födas på nytt, likaväl som att våren alltid återkommer efter vintern, dagens ljus vänder åter efter nattens mörker. Våra anhöriga är med oss och de finns där. Vissa av oss ser dem, andra inte, men de ser alltid dig. De är en del av ditt liv på ett annat plan. Fokusera på allt det ljusa som dina kära har gett dig. Skratta åt roliga minnen och tokigheter. Gör dem mer levande i ditt liv men acceptera att de vilar just nu. Ni är för alltid förenade med kärlekens band. 🙏

🧡 Önskar er alla en fin Samhain-kväll!

🧡 Änglakramar Carina copyright 🧡

 

 

🌸🙏💗 Ä N G L A S V A R 💗🙏🌸

Känner du att du bara vill ha svar på en enda fråga där det inte behövs en hel session? Eller vill du ha en liten personlig vägledning från änglarna? Då kan du numera boka ett Änglasvar.

Ett Änglasvar ger dig svaret på din fråga eller den vägledning som du behöver allra mest just nu. Boka genom att skicka mig ett pm eller mail till anglamedium@outlook.com. Betala 255 kr inkl moms till Swish 1230593111. Du får svaret inom 24 timmar om inte annat anges.

Varmt välkommen med din bokning!

Änglakramar Carina ❤️ Änglamedium med företag sedan 2005.

 

 

 

Känner du att du står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska gå? Är din energi låg och du känner dig stressad? Kanske brottas du med flera problem och livet känns tungt. Då kan du få medial hjälp för att kunna må bättre.
Jag erbjuder dig Medial vägledning med hjälp av våra underbara Änglar och guider. Vägledning kan även fås via telefon.
Jag utför också Änglahealing och olika reningsprocesser för att återställa och balansera dina energier i kroppen som hjälper dig att möta livet med förnyad kraft.
Jag plockar även fram tidigare liv som ligger kvar som cellminnen hos dig och som också kan vara en orsak till ditt mående.
Med medial hjälp kommer du att upptäcka den du verkligen är och bli medveten om det du behöver jobba med hos dig själv och möta ditt sanna jag med hjälp av ljus och kärlek.
Jag har även mediala kurser, meditationer och ljuskvällar.

Välkommen att kontakta mig via mail anglamedium@outlook.com eller tel 070-7733816. Nu finns även möjlighet till vägledning via skype och där heter jag anglamedium. Jag finns också på Facebook där ni kan följa mig och mina inspirerande budskap www.facebook.com/soulicious.carina 

Innehar F-skatt.

Uppdaterat 2019-11-04

Start – Veckans Änglavägledning 45, Samhain, Nyhet! Änglasvar
Inspiration – Höstens energinivå
Aktuellt
– Nyhet! Änglasvar
Kurser – Medial Tarot Grundkurs, Utbildning till ÄnglaMedium med möjlighet för certifiering

Besök gärna min sida på Facebook

En reaktion på “Carina ÄnglaMedium

  1. Marina Andersson/ wadstedt

    Hejsan,
    Marina heter jag å fastnade på din sida tyckte den var bra kort å gott:)
    Jag är mycket intresserad av det mediala å skulle väldigt gärna vilja få hjälp via kanalisering. Jag bor i Lerum strax utanför Gbg å det är dessvärre långt oss emellan, undrar om jag kan få hjälp via sms/ mail, känner jag är i behov av det. När du hinner å kan tror du att det är ok om du ex, kan ge mej förslag på hur som bästa sätt för mej jag är mycket tacksam för vilket svar dom helst, eller om du kan tipsa mej om någon seriös inom min adress(jag kan dock ej vända mej till dem som tar höga belopp)/ mvh marina

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *