Carina ÄnglaMedium

Medkänsla till dig själv

Är du den som alltid finns där för alla andra?
Den som hjälper och stöttar i vått och torrt?
Den som hjälper andra att bära sina bekymmer?
Är du den som ofta glömmer bort dig själv till förmån för andras behov?
Den som slår knut på sig själv för att räcka till?
Och den som kommer i sista hand, är du.

Då lever du förmodligen efter orden ”man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad” och ”man ska ställa upp”. Så din välvilja slår knut på dig. Ibland så långt att du till slut stupar. Många kanske drar i dig och förväntar sig din hjälp och ditt stöd. De har räknat med dig i så många år att de tar för givet att du finns där och ställer upp. Oavsett.

Du går på knäna. Känner dig utsliten och kanske utnyttjad. Ditt hjärta skriker stopp, men du lyssnar inte. Orken tar slut. Men man ska ju ställa upp. Och ställer man upp så är man en bra person. Så du fortsätter att springa i ditt ekorrhjul, trots att krafterna har tagit slut för längesen. Men du har alltid varit bra på att bita ihop, så det går nog lite till. Hjulet går fortare och fortare.

Hur vore det då om du stannade upp och funderade över vad du gör mot dig själv? Istället för ”behandla andra så som du själv vill bli behandlad” så kan du vända det till ”behandla dig själv så som du behandlar andra”. Smaka på den en stund.

Du är snäll mot alla andra, men inte mot dig själv. Din medkänsla till dig själv, existerar inte. Du kör över dig själv gång på gång, fast ditt hjärta skriker stopp. Det är rent av elakt. Mot dig själv. Du skulle aldrig göra så mot någon annan som du gör mot dig själv. Så varför gör du så mot dig själv?

Du är värd att bli behandlad bättre än så. Du är värd att vara snäll mot. När det kommer till din omgivning, så vill du att den ska vara snäll mot dig. Om du vill att andra ska behandla dig väl, så behöver du börja med att vara snäll mot dig själv. Du behöver se ditt värde som den fantastiska människa du är. Oavsett hur mycket du ställer upp för andra. Du behöver nu ställa upp för dig själv. Behandla dig själv med kärlek och självrespekt. Öppna det kärleksfulla flödet till dig själv, så att den omgivande energin kan följa samma väg. Säg ja till ett kärleksfullt flöde genom att börja med dig själv. Du är alldeles fantastisk. Visa dig själv det! Du är såååå värd det!

Önskar er en alldeles fantastisk och kärleksfull fredag!

Änglakramar Carina  copyright

Vill du ha budskap och vägledning från änglarna?
Behöver du lite extra energi?
Vill du ha en skön stund i härliga energier och träffa likasinnade?

I så fall är du varmt välkommen på en Änglaseans den 3 juni kl 18:30 hemma hos mig på Vattenverksgatan 6 B i Nässjö.

Under den här kvällen så kommer jag att leverera budskap från änglarna till dig personligen och till gruppen som helhet. Vi kommer inleda med en avslappnande meditation där vi släpper vardagens måsten och stress.

Anmäl dig till mig via pm, mail anglamedium@outlook.com eller sms/tel 070-7733816. Det är begränsat med platser.

Din investering är 250 kr som betalas via swish 1230593111 och kvitto får du. Fika ingår.

Anmäl dig senast 31 maj.

Varmt välkommen med din anmälan!

Änglakramar Carina ♥ Soulicious

 

Veckans Änglavägledning 21

Måndag – ärkeängel Gabriel
”Du känner en stor förväntan den här dagen. Samtidig känner du att du har kontroll över livet just nu. Du ser ljust på framtiden och ser med spänning fram emot fortsättningen. Det finns en trygghetskänsla och harmoni inom dig. Du vet vad du vill och du står stadigt i din fulla kraft. Nyckelord: jag har tillförsikt!”

Tisdag – ärkeängel Jophiel
”Den här dagen ger en känsla av samhörighet. Det råder en jämvikt och balans i en viktig relation för dig. Ni möts på lika villkor och det finns både en djupare förståelse och ömsesidighet hos er. Det finns en själslig connection mellan er och ett högre syfte med ert möte. Ni behövde komma i varandras vägar för att kunna växa och bli starka av relationen. Nyckelord: jag får vara den jag är!”

Onsdag – ärkeängel Rafael
”Här finns en låst situation som du har kämpat länge med. Det är nu dax att släppa taget och inse att det inte går att ändra andra människor. Nu behöver du ta hand om dig själv. Slicka dina sår och återhämta dig. Du har gjort vad du har kunnat. Efter varje avslut så kommer det något nytt. Våga följa med dit flödet tar dig och släpp taget om det som inte längre finns någon öppning i. Nyckelord: jag släpper taget och följer flödet!”

Torsdag – ärkeängel Mikael
”Det finns en öppning nu. Du når fram med det du behöver. Dina budskap når de rätta öronen. Du ser allt med nya ögon. Helt plötsligt uppenbarar sig en lösning eller ingång som du har väntat på. Saker börjar ramla på plats och du känner hopp. Genombrottet stärker dig och du börjar se ljust på tillvaron. Nyckelord: allt ordnar sig!”

Fredag – Moder Maria
”Det här är en dag med mycket glädje och lycka. Fira och gläds med det som har blivit. Kanske känner du ett lyckorus eller en feststämning. Den sprudlande energin sprider sig till din omgivning. Din självkänsla stiger och du känner att saker nu går din väg. Den här dagen kan även innebära att du firar och gläds med dina nära och kära som har lyckats med något. Låt glädjen spira och känn den i varje cell i din kropp. Nyckelord: jag glädjer mig åt det livet har att erbjuda!”

Lördag – ärkeängel Mikael
”Idag kan en oro och olustkänsla infinna sig. Du kan ha svårt med sömnen och komma till ro. På natten kanske du bygger ’världsproblem’ och har svårt att se lösningarna. Det kan även finnas en känsla av att vara angripen. Låt inte din förtvivlan växa sig stor, utan försök se problemen från ett annat håll. Lås dig inte i tankarna. Hitta svaren genom att reflektera. Landa och återhämta dig. Nyckelord: jag försöker se möjligheterna!”

Söndag – White Eagle
”Nya utmaningar väntar dig. Du rustar upp och gör dig redo för att ta dig an det som kommer i din väg. Du är klok och vis och behåller ditt inre lugn, även när det hettar till. Du står stadig i dig själv och vet vad du vill. När tiden är inne är du redo för att möta utmaningarna som kommer i din väg. Nyckelord: jag är stark i mig själv!”

Jag önskar er alla en riktigt fin vecka!

Änglakramar Carina  copyright

 

Här kommer Moder Maria med en extra vacker vägledning till oss:

”Efter storm kommer solsken. Låt solen värma ditt hjärta. Känn hur du fylls på med glädje och ny kraft. Solens energi hjälper dig att blomstra. Sträck på dig och sträck hela din ljusvarelse mot solen och ta emot den rena kraften. Ditt inre helas och du blir fylld av kärlek. Låt det du inte längre behöver, rinna av dig ner till Moder Jord. Du är stark och du är klok. Känn hur ditt inre expanderar och kraften med den. Du är här och nu och du är sann i ditt vara. Njut av det underbara som är du.”

Önskar er alla en riktigt fin fredag och helg!

Änglakramar Carina  copyright

 

Känner du att du står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska gå? Är din energi låg och du känner dig stressad? Kanske brottas du med flera problem och livet känns tungt. Då kan du få medial hjälp för att kunna må bättre.
Jag erbjuder dig Medial vägledning med hjälp av våra underbara Änglar och guider. Vägledning kan även fås via telefon.
Jag utför också Änglahealing och olika reningsprocesser för att återställa och balansera dina energier i kroppen som hjälper dig att möta livet med förnyad kraft.
Jag plockar även fram tidigare liv som ligger kvar som cellminnen hos dig och som också kan vara en orsak till ditt mående.
Med medial hjälp kommer du att upptäcka den du verkligen är och bli medveten om det du behöver jobba med hos dig själv och möta ditt sanna jag med hjälp av ljus och kärlek.
Jag har även mediala kurser, meditationer och ljuskvällar.

Välkommen att kontakta mig via mail anglamedium@outlook.com eller tel 070-7733816. Nu finns även möjlighet till vägledning via skype och där heter jag anglamedium. Jag finns också på Facebook där ni kan följa mig och mina inspirerande budskap www.facebook.com/soulicious.carina 

Innehar F-skatt.

Uppdaterat 2019-05-24:

Start – Medkänsla till dig själv, Änglaseans, Vägledning från Moder Maria, Veckans Änglavägledning
Inspiration – Medkänsla till dig själv, Motstånd vs flöde, Begränsande filter, Läk dina inre sår,Höja din frekvens, Kärlekens pris och många nya texter uppladdade
Aktuellt
– Änglaseans 3 juni
Kurser – Utbildning till ÄnglaMedium med möjlighet för certifiering
Behandlingar – Soulful Healing

Besök gärna min sida på Facebook

En reaktion på “Carina ÄnglaMedium

  1. Marina Andersson/ wadstedt

    Hejsan,
    Marina heter jag å fastnade på din sida tyckte den var bra kort å gott:)
    Jag är mycket intresserad av det mediala å skulle väldigt gärna vilja få hjälp via kanalisering. Jag bor i Lerum strax utanför Gbg å det är dessvärre långt oss emellan, undrar om jag kan få hjälp via sms/ mail, känner jag är i behov av det. När du hinner å kan tror du att det är ok om du ex, kan ge mej förslag på hur som bästa sätt för mej jag är mycket tacksam för vilket svar dom helst, eller om du kan tipsa mej om någon seriös inom min adress(jag kan dock ej vända mej till dem som tar höga belopp)/ mvh marina

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *