Carina ÄnglaMedium

Veckans Änglavägledning 14

Måndag – Mångudinnan

”Mitt i allt det mörka finns solen. Ljuset kan aldrig försvinna. Det finns där för er när ni väljer att se det. Hitta hoppet i ert hjärta. Det här varar inte för evigt. Ert kämpande har ett slut. Våga se positivt på livet. Se dess möjligheter som kommer att uppenbara sig för er. Flytta fokus från smärta till harmoni. Från rädsla till kärlek. Från hinder till möjligheter. Tappa inte hoppet. Fånga varje solstråle som skiner på er. Ta in den ljusa kraften i ert inre och låt er uppfyllas av den. Nyckelord: jag väljer att se ljuset!”

Tisdag – ärkeängel Gabriel

”Ni är många som oroar er för ekonomin nu och hur framtiden ska bli. Det är svårt för er att se lösningen just nu mitt i all oro. Ha tillit till att det kommer att lösa sig, även med det ekonomiska. Se vad ni har och titta noga på vad ni verkligen behöver. Gör inga impulsiva inköp, utan känn efter först i hjärtat. Hjälp kan komma från oväntat håll. Använd er feminina energi till att stanna upp, landa och reflektera. Se över er situation på ett balanserat sätt. Grips inte av panik. Ta en dag i taget. Nyckelord: jag har tillit!”

Onsdag – ärkeängel Rafael

”Jag kommer till er med kärlek. Kärleken helar era sårade hjärtan. Kärleken mildrar era rädslor och den oro ni känner. Öppna upp era hjärtan för att ta emot. Släpp in kraften och se hur den förlöser er smärta. Ta emot den läkning som nu kan ske. Ett växande är på gång för er alla. Ni är på väg uppåt i era frekvenser och det kan bara ske i kärlek. Lägg rädslorna åt sidan, låt inte egot stå i vägen för er utveckling. Ljuset och kärleken leder er framåt. Nyckelord: jag tar emot kärleken!”

Torsdag – ärkeängel Gabriel

”Ditt hjärta behöver bli befriat från gammal smärta. Dina sorger behöver släppa taget om dig. Låt inte gammal energi tynga ner dig och dra dig bakåt. Du är redo för att gå framåt nu. Det som har varit, tillhör det förgångna. Fastna inte i det som du inte kan förändra. Ta tillvara på livet som är nu och som pågår för fullt. Fånga energin i nuet och ta in den. Skapa glädje i ditt liv. Glädje finns i de enklaste ställena. Gör det inte svårare än vad det är. Med glädje i hjärtat, så kan din känslomässiga smärta minska. Nyckelord: jag väljer att släppa taget!”

Fredag – Moder Maria

”Ni känner av kaoset som en stor och kraftfull storm som rubbar er trygghet och balans. Ni är mitt inne i den just nu och det kan vara svårt att se någon utväg. Men utvägen finns där. Stormen kommer inte att pågå i all evighet. Alla stormar lugnar sig och ebbar ut. Behåll lugnet i ert inre. Hitta tryggheten i det lilla. Hitta fast mark under fötterna och var jordad. Skapa er harmoni så att ni kan hålla fast vid balansen. Var här och nu, dag för dag, timme för timme. Allt sker precis som det ska just nu. Nyckelord: jag hittar mitt inre lugn!”

Lördag – ärkeängel Mikael

”Även att ni nu tvingas att hålla distans från varandra, så ska ni sedan inte fortsätta att bygga murar eller hinder. Murar är till för att rivas. Det är lätt att ni stannar kvar innanför då det är tryggt och bekvämt. Våga gå utanför er komfortzon. Ni vet vad ni har innanför, men det finns även oändliga möjligheter utanför. Se alla möjligheter istället för att fokusera på hinder. Det är lätt att ni bygger upp olika hinder pga rädsla. Våga se möjligheterna som finns längre bort. Nyckelord: jag vidgar mina vyer!”

Söndag – ärkeängel Sandalphon

”Kom ihåg att ni är medskapare av era liv. Ni kan skapa mer av det ni vill ha. Ni har kraften och ni har förmågan. Allt är möjligt. Ditt inre transformeras till högre frekvenser. Du är i ett stort energiflöde just nu. Dina val kommer att återspegla sig både i det inre och det yttre. Allt kan manifesteras om du bara vågar tro. Du kan vara med och skapa en perfekt värld av kärlek och lycka. Rädslor transformeras till kärlek för ert växande. Nya möjligheter kommer i din väg. Du är din egen alkemist. Följ med i flödet, bejaka det som kommer i din väg och se vart det leder dig. Följ ditt hjärtas önskningar och du kommer alltid att hamna på din sanna livsväg. Nyckelord: jag skapar mitt liv!”

Jag önskar er alla en riktigt fin vecka!

Änglakramar Carina <3 copyright

 

Våra energier påverkar varandra

Ingen har väl kunnat undvika allt om Corona-virusets framfart. Vi står inför ett nytt fenomen där hela världen kopplas ner, steg för steg, för att bromsa den snabba smittspridningen. Det är ett måste för att det ska bli hanterligt för oss. Vi behöver nu hitta ett nytt sätt att förhålla oss till det vi står inför.

Det är viktigt att alla tar sitt ansvar och tänker på äldre och riskgrupper. Här finns inte plats för egoistiska val, utan här behöver vi handla kärleksfullt mot våra medmänniskor. Så länge var och en tar sitt eget ansvar, så kan vi ro detta i land. Men vi behöver även behålla lugnet. Att drabbas av panik, löser inget. Panik och rädsla leder bara till irrationella handlingar (läs hamstring av toapapper typ!) som inte gagnar någon. Vi behöver alla behålla lugnet och förhålla oss till den information som vi får från samhället.

I vår aura har vi vårt biomagnetiska fält som främst utgår från hjärtat. Vårt energifält nuddar andra människors energifält i det kollektiva medvetandet. Vi sitter alltså ihop och våra energier påverkar varandra. Om någon har panik, så sprids den paniken ut i personens energifält, som i sin tur påverkar andra personers energifält som finns runt omkring. Andra kan då plocka upp den energin och ta in den som sin egen. Det här blir en ringarna-på-vattnet-effekt. Ju mer panik och rädsla vi känner, desto mer sprids den energin i vårt kollektiva medvetande. Den kollektiva rädslan blir större än vad den behöver vara.

På samma sätt kan vi påverkar den kollektiva energin till det bättre. Om vi behåller lugnet och känner tillit, så kommer den energin att stråla ut i vårt energifält, som i sin tur påverkar andras energifält. Härmed kan vi skapa ett kollektivt lugn som gör att vi tänker och agerar klarare. Vi kommer då att rida ut den här stormen betydligt lättare. Vi kommer att klara motgångarna lättare och de utmaningar som vi ställs inför. Det här ger oss en chans till utveckling och uppvaknande. Då kan vi agera i kärlek och tillit och ta vårt ansvar. Då känner vi heller inte att vi behöver handla upp all mat så att ingen annan får något. Vi handlar klokt så att det räcker till alla när vi lever i tillit. Vilken energi vill du sprida?

Då det har varit fullt upp med sjukdom (inte corona) och akut opererad hund, så kommer även denna veckas änglavägledning att vara inställd. Jag kommer att begränsa sessioner och behandlingar irl då jag är dubbelt immunhämmad och har astma. Jag tillhör alltså riskgrupp. Däremot går det bra att boka telefonsittningar för vägledningar, änglasvar och distanshealingar som vanligt.

Jag önskar er alla en riktig fin vecka!

Änglakramar Carina

 

🌸🙏💗 Ä N G L A S V A R 💗🙏🌸

Känner du att du bara vill ha svar på en enda fråga där det inte behövs en hel session? Eller vill du ha en liten personlig vägledning från änglarna? Då kan du numera boka ett Änglasvar.

Ett Änglasvar ger dig svaret på din fråga eller den vägledning som du behöver allra mest just nu. Boka genom att skicka mig ett pm eller mail till anglamedium@outlook.com. Betala 255 kr inkl moms till Swish 1230593111. Du får svaret inom 24 timmar om inte annat anges.

Varmt välkommen med din bokning!

Änglakramar Carina ❤️ Änglamedium med företag sedan 2005.

Känner du att du står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska gå? Är din energi låg och du känner dig stressad? Kanske brottas du med flera problem och livet känns tungt. Då kan du få medial hjälp för att kunna må bättre.
Jag erbjuder dig Medial vägledning med hjälp av våra underbara Änglar och guider. Vägledning kan även fås via telefon.
Jag utför också Änglahealing och olika reningsprocesser för att återställa och balansera dina energier i kroppen som hjälper dig att möta livet med förnyad kraft.
Jag plockar även fram tidigare liv som ligger kvar som cellminnen hos dig och som också kan vara en orsak till ditt mående.
Med medial hjälp kommer du att upptäcka den du verkligen är och bli medveten om det du behöver jobba med hos dig själv och möta ditt sanna jag med hjälp av ljus och kärlek.
Jag har även mediala kurser, meditationer och ljuskvällar.

Välkommen att kontakta mig via mail anglamedium@outlook.com eller tel 070-7733816. Nu finns även möjlighet till vägledning via skype och där heter jag anglamedium. Jag finns också på Facebook där ni kan följa mig och mina inspirerande budskap www.facebook.com/soulicious.carina 

Innehar F-skatt.

Uppdaterat 2020-03-30

Start – Veckans Änglavägledning 13, Våra energier påverkar varandra
Inspiration – Du är inte den du var igår
Besök gärna min sida på Facebook

En reaktion på “Carina ÄnglaMedium

  1. Marina Andersson/ wadstedt

    Hejsan,
    Marina heter jag å fastnade på din sida tyckte den var bra kort å gott:)
    Jag är mycket intresserad av det mediala å skulle väldigt gärna vilja få hjälp via kanalisering. Jag bor i Lerum strax utanför Gbg å det är dessvärre långt oss emellan, undrar om jag kan få hjälp via sms/ mail, känner jag är i behov av det. När du hinner å kan tror du att det är ok om du ex, kan ge mej förslag på hur som bästa sätt för mej jag är mycket tacksam för vilket svar dom helst, eller om du kan tipsa mej om någon seriös inom min adress(jag kan dock ej vända mej till dem som tar höga belopp)/ mvh marina

Kommentera