Om mig

Jag som driver företaget Soulicious, heter Carina Jansson och är bosatt i Nässjö.

Till mitt yrke är jag leg. sjuksköterska och jag har jobbat på akutmottagning, medicinkliniken, samt kirurg- och ortopedkliniken i Eksjö. Men en arbetsskada 2001 och utvecklandet av reumatism gjorde mig sedan successivt oförmögen att fortsätta mitt jobb i vården. Jag har själv fått känna på vad smärta och sjukdom är, stressen och frustrationen som kommer med det samt omgivningens reaktioner.

Jag har själv provat den skolmedicinska vården utan fullgott resultat. Men med tillägg av alternativ vård (integrativ behandling) så mår jag mycket bättre. Jag tror inte att det ena utesluter det andra, utan att det ska ske i samverkan med varandra. En optimal interaktion, det bästa av två världar. I flera länder är tex. healing redan godkänt inom den traditionella vården, men i Sverige ligger vi lite efter. Det har börjat komma flertalet avhandlingar som visar på de goda effekterna av integrativa behandlingar och ett holistiskt synsätt. Människan är inte bara en fysisk eller psykisk kropp. Den har också en social och en andlig del som har lika stor betydelse för hur en människa mår.

Att jag var medial förstod jag inte förrän senare i vuxen ålder, även att jag hade mycket kontakt redan som liten. Det har alltid funnits där men var inget man pratade om. Inte heller kände jag till någon som var medial så jag hade inte heller någon att rådfråga. Jag har länge sett saker, både under tiden och som föraningar. Alla föraningar har inte varit trevliga, men har dessvärre visat sig stämma. I och med min skada så fick jag en möjlighet att ta tag i mitt liv på nytt och se på andra saker här i livet. Det fanns annat som blev viktigare och jag var till slut tvungen att gå min väg och följa mitt hjärta. Följa den enda sanna vägen – min själs. När man gör det så blir livet så mycket enklare. Allt bara flyter på när man går rätt väg.

Jag är diplomerat änglamedium och healer via Avalon Terapi och Utbildning hos Maria Hope Rosenlind. Jag arbetar med ärkeänglarnas och de högt upplysta mästarna i Vita brödra- och systerskapets energier. Att jag använder dessa energikanaler beror på att de har gått hela vägen före oss och har lärt sig att bemästra alla livets utmaningar. Flertalet medium arbetar med det astrala planet, andevärden, där våra anhöriga finns som ska inkarneras igen. De själar som befinner sig i det astrala planet har fortfarande mycket kvar att lära sig och har inte kommit lika långt och därmed inte kan vara till lika stor hjälp som änglarna och mästarna. Däremot är det inte ovanligt att någon från andevärlden kommer in och gör besök när jag jobbar med en kund.

Jag har också gått en kurs i stresshantering på Nikaro. Förutom min sjuksköterskeutbildning så läste jag extra poäng inom smärta. Mitt stora intresse har alltid varit det psykologiska omhändertagandet av människor, stötta andra i ur och skur. Detta var också min starka sida när jag jobbade som sjuksköterska. Samtidigt som jag gav sprutor med morfin så satt jag också kvar en bra stund och pratade med patienterna. Inte bara gav sprutan och gick. Jag tog hellre lite kortare lunch, men jag stressade aldrig hos patienterna. Det var också det som patienterna tackade mig för sedan, inte morfinsprutan. Jag har lyssnat och lyssnat, gråtit med och tröstat och hört många människors livsöden. För när man är i en kris, som en sjukdom eller olycka är, så kommer allt upp som behöver ventileras. Och då är det viktigt att det finns någon som orkar lyssna. Och på denna väg vill jag fortsätta. Jag vill fortfarande hjälpa och stötta andra människor. Jag har fått en hel del erfarenheter av att själv ha hamnat i ett ekorrhjul och kanske kan jag bidra med något.

Jag vill också hjälpa dig med att hitta din väg i livet. Kanske står du i något vägskäl och inte vet hur du ska gå vidare? Då kan jag hjälpa dig tillsammans med änglarnas energier att hitta vad som är rätt för dig. Kanske är du nyfiken på vad du har varit med om i ett tidigare liv? Vi har alla cellminnen med oss som kommer från tidigare liv. Dessa behöver läkas så att den karmiska skulden kan betalas och du blir fri från de energierna. Samtidigt är det otroligt spännande att få veta vad som har hänt tidigare!

3 reaktion på “Om mig

 1. Lotta

  Blir glad och inspirerad
  av att läsa de du skrivit och de du gör ♡
  Kommer kontakta dig när jag är tillbaka i sverige i juni , för en telefonkonsultation
  Tills dess ♡
  // Lotta

Kommentera