Om mig

Carina – SoulWorker
 
Jag som driver företaget Soulicious, heter Carina Jansson och är bosatt i Nässjö. Företaget startades 2005.
 
Till mitt yrke är jag leg. sjuksköterska och jag har jobbat på akutmottagning, medicinkliniken, samt kirurg- och ortopedkliniken i Eksjö. Men en arbetsskada 2001 och utvecklandet av reumatism, gjorde mig sedan successivt oförmögen att fortsätta mitt jobb i vården. Jag har själv fått känna på vad smärta och sjukdom är, stressen och frustrationen som kommer med det samt omgivningens reaktioner.
 
Jag har själv provat den skolmedicinska vården utan fullgott resultat. Men med tillägg av alternativ vård (integrativ behandling) så mår jag mycket bättre. Jag tror inte att det ena utesluter det andra, utan att det ska ske i samverkan med varandra. En optimal interaktion, det bästa av två världar. I flera länder är tex. healing redan godkänt inom den traditionella vården, men i Sverige ligger vi lite efter. Det har börjat komma flertalet avhandlingar som visar på de goda effekterna av integrativa behandlingar och ett holistiskt synsätt. Människan är inte bara en fysisk eller psykisk kropp. Den har också en social och en andlig del som har lika stor betydelse för hur en människa mår.
 
Att jag var medial förstod jag inte förrän senare i vuxen ålder, även att jag hade mycket kontakt redan som väldigt liten. Det har alltid funnits där men det var inget man pratade om. Jag kände heller inte till någon som var medial så jag hade inte någon att rådfråga. Jag har länge sett saker, änglar och själar och fått föraningar. Alla föraningar har inte varit trevliga, men har dessvärre visat sig stämma. I och med min skada så fick jag möjlighet att ta tag i mitt liv på nytt och se på andra saker här i livet. Det fanns annat som blev viktigare och jag var till slut tvungen att gå min väg och följa mitt hjärta. Följa den enda sanna vägen – min själs. När man gör det så blir livet så mycket enklare. Allt bara flyter på när man går rätt väg.
 
Jag är SoulWorker och utbildad healer och änglamedium via Avalon Terapi och Utbildning hos Maria Hope Rosenlind. Allt är energi och vi som själar, är här på jorden för att utveckla oss och göra våra lärdomar. Som SoulWorker arbetar jag både med den mediala och den själsliga utvecklingen hos individen. Jag tar även hjälp av ärkeänglarnas och de högt upplysta mästarnas energier. Att jag använder de här energikanalerna beror på att de har gått hela vägen före oss och har lärt sig att bemästra alla livets utmaningar. Som SoulWorker kommer jag att hjälpa dig att hitta din rätta livsväg, hjälpa dig med din själsliga och personliga utveckling samt ge dig verktyg för hur du kommer vidare i livet.
 
Jag har även gått kurs i stresshantering på Nikaro. Förutom min sjuksköterskeutbildning där man förutom det medicinska, även läser psykologi, sociologi, psykiatri, krishantering, beteendevetenskap och missbruk, så läste jag även extra poäng inom smärta. Mitt stora intresse har alltid varit det psykologiska omhändertagandet av människor, stötta andra i ur och skur. Det här var också min starka sida när jag jobbade som sjuksköterska. Samtidigt som jag gav sprutor med morfin så satt jag också kvar en bra stund och pratade med patienterna. Inte bara gav sprutan och gick. Jag tog hellre lite kortare lunch, men jag stressade aldrig hos patienterna. Det var också det som patienterna tackade mig för sedan, inte morfinsprutan. Jag har lyssnat och lyssnat, gråtit med och tröstat och hört många människors livsöden. För när man är i en kris, som en sjukdom eller olycka är, så kommer allt upp som behöver ventileras. Och då är det viktigt att det finns någon som orkar lyssna. Och på denna väg vill jag fortsätta. Jag vill fortfarande hjälpa och stötta andra människor.
 
Därmed vill jag hjälpa dig att hitta din sanna väg i livet så att du kan må så bra som möjligt. Kanske står du i något vägskäl och inte vet hur du ska gå vidare? Då kan jag hjälpa dig tillsammans med änglarnas energier att hitta vad som är rätt livsväg för dig. Eller så behöver du stöd för något som har hänt dig eller en livssituation du är i. Jag kan hjälpa dig med bearbetning och läkning av både trauman och kriser. Jag kan även ge dig änglahealing och min egen patenterade Soulful Healing by Soulicious där vi jobbar på energinivå. Healing reducerar stress och oro, löser blockeringar och balanserar upp energierna i din kropp så att den ska må så bra som möjligt. Den ersätter däremot inte medicinsk behandling och bedömer jag som sjuksköterska att du behöver komma i kontakt med vården, så skickar jag dig dit först. Jag gör även tarotläggningar om du vill det. Kanske är du nyfiken på vad du har varit med om i ett tidigare liv? Vi har alla cellminnen med oss som kommer från tidigare liv. De behöver läkas så att den karmiska skulden kan betalas och du blir fri från de energierna. Samtidigt är det otroligt spännande att få veta vad som har hänt tidigare! Jag håller även utbildningar i Själslig Utveckling och yrkesutbildning till Änglamedium samt kurser i Medial Tarot. Även mina meditationskvällar är välbesökta och populära. Numera säljer jag även mina populära guidade meditationer som kan hjälpa dig på vägen. Jag gör även husrensningar om du har påhälsningar hemma hos dig. Själslig och andlig omvårdnad är lika viktigt som den medicinska för att individen ska må bra. Omvårdnad, i alla former, tillhör en sjuksköterskas uppgift. Som sjuksköterska kommer jag att skicka dig vidare till sjukvården om jag bedömer att det behövs i första hand. Så vad behöver du?
 
Varmt välkommen att höra av dig till mig!
 
Änglakramar Carina
 
070-7733816, mail anglamedium@outlook.com

3 reaktion på “Om mig

 1. Lotta

  Blir glad och inspirerad
  av att läsa de du skrivit och de du gör ♡
  Kommer kontakta dig när jag är tillbaka i sverige i juni , för en telefonkonsultation
  Tills dess ♡
  // Lotta

Kommentera