Behandlingar

Soulful Healing by Soulicious®️

Nu kan jag avslöja att patentet har gått igenom och min Soulful Healing by Soulicious är nu varumärkesskyddat. Det betyder att ingen annan får använda det namnet eller metoden, eller delar av det, utan licens från mig. Jag valde att söka patent på det eftersom det har så otroligt bra resultat.

Den här extra kraftfulla healingen hjälper dig att stå i din sanna kraft. Den hjälper dig att vibrera i din själs sanna frekvens så att du kan vara ditthögsta bästa jag och i full balans. Obalanser rättas till och energi läggs till där det behövs. Du kommer att befinna dig på din ursprungliga och universella energinivå från femte dimensionen som är det allra bästa för dig. Med helt nya tekniker och änglarnas hjälp, är nu detta möjligt. Den är kraftfullare än vanlig Änglahealing och har ”extra allt”.

Recension av kunder som fått den nya Soulful Healingen:

”Healingen är magisk, helt underbar. Jag kände strömmen där det jobbade som mest.”

”Den här healingen har allt. Jag är helt euforisk!”

”Rekommenderar verkligen den här healingen till alla!”

”Det var en väldigt kraftfull healing. Kändes verkligen!”

”Efter healingen kände jag att jag blev jordad och förankrad till normala känslor igen. Jag kunde bearbeta mina känslor och saker som hände med förnuft och utifrån normala reaktioner. Det bröt mönstret som jag själv inte kunde bryta. Så jag kan rekommendera denna behandling varmt.”

”Soulful Healing är en av dem mest speciella healingar jag upplevt. Jag kände mycket stark närvaro av änglar, deras ljus och kärlek. Det kändes som att bli buren av dem. Dagarna efteråt så kände jag mig mer i min kropp. Både starkare och klarare. Mer närvarande i nuet. En fantastisk healing som är väldigt unik.”

Soulful Healing tar ca en timme och är mycket djupare, kraftfullare och längre i tid än vanlig Änglahealing, även på distans.

Din investering: 850 kr om du kommer till mig, 700 kr på distans
Paketerbjudande: 3 behandlingar för 2250 kr (750 kr/behandling)

Välkommen med din bokning på tel 070-7733816, pm eller mail anglamedium@outlook.com

Änglakramar Carina

MEDIAL VÄGLEDNING

Under en medial vägledning så hjälper jag dig att finna din väg med hjälp av ärkeänglarna. Jag lyssnar, stöttar och guidar dig fram till rätt väg. Du får lära dig att följa din själ och din inre röst. Jag ger dig också information från de mästare som är med oss under samtalet som vill visa dig vägen.  Vad innehållet i en vägledningen ska vara bestämmer du. Den vägledning som jag får till mig är det som du behöver veta just nu. Du kan också välja en ren kanalisering där du får veta det du behöver just nu av ärkeänglarna.

Din investering: 850 kr
Paketerbjudande: 3 behandlingar för 2250 kr (750 kr/behandling)

Vägledning via mail/tidsbeställd chatt:
Mindre vägledning med exempelvis några få frågor – 500 kr
Större vägledning med fler frågor eller rådgivning inför ett problem – 850 kr

ÄNGLAHEALING

Jag kan ge dig healing för att ge dig ny energi och stärka ditt immunförsvar genom att få fart på energiflödena och ta bort blockeringar idin kropp. I din kropp finns cellminnen och trauman lagrade från både nuvarande och tidigare liv. Genom att ta emot healing, så börjar cellerna att vibrera i rätt frekvens och det kan bli en läkning samt att lagrade känslor kommer upp till ytan och kan bearbetas. Energiflödet kan då strömmas fritt genom din kropp och du får ny energi att leva av. En känslomässig obalans försvagar din kropp och kraft.

Jag samarbetar med Vita brödra- och systerskapet så att jag kan ge dig den kraftfullaste energin. Det finns två tekniker som jag använder mig utav: dels healing genom Daskalos teknik samt intuitiv healing genom Sankt Germain med den violetta flamman och Kristus. Jag balanserar och healar också dina chakras och din aura.

Din investering: 850 kr
Paketerbjudande: 3 behandlingar för 2250 kr (750 kr/behandling)

Är du redan kund hos mig, så kan du också beställa distanshealing. Jag kommer då att skicka den så snart jag har möjlighet.

Din investering: 300 kr

TIDIGARE LIV 4-5 ST

Alla har vi flera inkarnationer bakom oss. Under den här timme får du reda på vem du har varit och vilka tidigare liv som du har levt. Under alla våra inkarnationer skapar vi cellminnen utifrån det vi är med om och de följer oss i nästa liv ända tills vi läker dem. Cellminnena kan påverka dig idag och göra att du beter dig eller reagerar på ett visst sätt. Genom att få veta vad som har hänt oss tidigare och hur vi har levt, så kan vi få en bättre förståelse för varför vi gör som vi gör idag. När vi vet varför och förstår och accepterar det samt låter det komma upp i ljuset, då kan vi få en läkning av våra cellminnen och de stör oss inte längre.

Din investering: 850 kr

STÖDSAMTAL

När livet känns tungt och det känns som att du är vilse, så kan det vara skönt att få prata av sig. Kanske har du hamnat i någon kris och förlorat en anhörig, fått en sjukdom, förlorat ett jobb eller dig själv. Då finns jag här för dig. Jag är den som lyssnar och stöttar dig igenom det svåra. Här får du lätta på dina tankar och känslor utan att någon dömer dig. Jag hjälper dig också att vara i nuet samtidigt som du går igenom det svåra. Som sjuksköterska har jag stor erfarenhet av att möta människor i olika svåra stunder och du kan känna dig helt trygg.

Din investering: 850 kr
Paketerbjudande: 3 behandlingar för 2250 kr (750 kr/behandling)

CHAKRA/AURA-BALANSERING

När våra chakran inte är i balans och vi har blockeringar i vår kropp, så tar det energi ifrån oss. Likaså när vår aura inte är ren, jämn och stark. Ofta upplever vi då en trötthet som inte ger med sig fast vi sover. Vi tappar lusten och orken att göra saker, även det som vi normalt sett tycker om. Då är det bra att balansera upp våra chakras och vår aura så att vi lättare kan ta in ny phrana, livskraft.

Din investering: 850 kr

TELEFONSITTNINGAR

Efter önskemål så kommer jag nu att börja med telefonsittningar. Under en telefonsittning så kan du få hjälp med medial vägledning, tidigare liv 4-5 st (ej tidigare liv terapi) och stödsamtal.
Du kontaktar mig för att boka en tid som vi kommer överens om. Sedan sätter du in pengarna på mitt PG 403424-5 eller via swish 123 0593111 så att jag kan se att pengarna har kommit in minst ett dygn före den avtalade sittningen. Skriv ditt namn så att jag vet att pengarna är ifrån dig. Finns inte pengarna på mitt konto då så stryks tiden. Du ringer sedan upp mig på den avtalade telefontiden.

Din investering: 30 min 500 kr, 60 min 850 kr

HEALINGMEDITATION

Nytt för i år är Healingmeditationen. Det går till så att du ligger på bänken och blir vägledd ner i en meditativ avslappning. När du är avslappnad kommer jag att börja med healingen till dig och du följer min vägledning. Den här metoden är lika effektiv som vanlig healing, men du har lättare att få egna upplevelser av healingen och vara delaktig i det som sker med dig. Du kan också själv få till dig egna budskap när jag arbetar med änglarnas energier.

Din investering: 850 kr
Paketerbjudande: 3 behandlingar för 2250 kr (750 kr/behandling)

MEDITATIONSGRUPPER

Under året anordnas meditationsgrupper med olika teman hemma hos mig. Din investering är 250 kr per person och då bjuds ni på fika. Minst 4 deltagare krävs. Ca 2 timmar.

Du kan själv samla ihop ett gäng deltagare och jag kommer till dig och håller en meditationskväll. Priset är 250 kr per person. Med minst 5 betalande deltagare så får du vara med gratis samt håller med fika. Reseersättning tillkommer om 40 kr/mil tur och retur vid resa utanför stan. 

RESAN

Resan grundar sig på boken med samma namn skriven av Brandon Bays. Hon hade en tumör och roten till det onda fanns i hennes cellminnen inuti hennes kropp. Jag har under utbildning av Maria Hope Rosenlind lärt mig den här tekniken och själv gjort resan. Det var en underbar upplevelse och när man har fått upp alla känslor som behöver läkas så upplever man en otrolig inre frid som inte går att beskriva med ord.

Under resan går vi ner i djup avslappning och letar oss fram till låsta känslor som kan vara kopplade till olika personer. Vi förlöser dem och läker dem och din själ får vägledning. Det kommer upp såna minnesbilder och fragment som du är mogen att ta hand om och de skadade cellerna kan läka ut. Därefter får din själ ro och cellminnena gör inte längre ont.

Din investering: 1950 kr, 3-5 timmar

HUSRENSNING

Har du märkt att saker flyttar sig hemma hos dig? Känner dig iakttagen? Hört konstiga oförklarliga ljud? Då kan du ha själar som finns kvar i ditt hem. De har inte gått över till andra sidan och behöver hjälp med det. Jag kan då komma och ”städa” hemma hos dig och se om själarna har något att säga till dig och sen hjälpa dem över till ljuset. Du får då en renare och lugnare energi i ditt hem.

Din investering: 1200 kr, det tillkommer reseersättning på 40 kr/mil tur och retur. Husrensning på distans går också att få och kostar då 700 kr.

En reaktion på “Behandlingar

  1. Linda Olsson

    Hej
    Jag har läst igenom dina behandlingar och har svårt att bestämma vilken som jag ska börja med. Allt verkar intressant. Jag skulle behöva balansera mina chakran, bli av med blockeringar och få vägledning.
    Är det möjligt att få behandling på distans? Bor i Sthlm.
    Mvh Linda

Kommentera