Aktuellt

🌸🙏💗 Ä N G L A S V A R 💗🙏🌸

Känner du att du bara vill ha svar på en enda fråga där det inte behövs en hel session? Eller vill du ha en liten personlig vägledning från änglarna? Då kan du numera boka ett Änglasvar.

Ett Änglasvar ger dig svaret på din fråga eller den vägledning som du behöver allra mest just nu. Boka genom att skicka mig ett pm eller mail till anglamedium@outlook.com. Betala 255 kr inkl moms till Swish 1230593111. Du får svaret inom 24 timmar om inte annat anges.

Varmt välkommen med din bokning!

Änglakramar Carina ❤️ Änglamedium med företag sedan 2005.

Soulful Healing by Soulicious®️

Nu kan jag avslöja att patentet har gått igenom och min Soulful Healing by Soulicious är nu varumärkesskyddat. Det betyder att ingen annan får använda det namnet eller metoden, eller delar av det, utan licens från mig. Jag valde att söka patent på det eftersom det har så otroligt bra resultat.

Den här extra kraftfulla healingen hjälper dig att stå i din sanna kraft. Den hjälper dig att vibrera i din själs sanna frekvens så att du kan vara ditthögsta bästa jag och i full balans. Obalanser rättas till och energi läggs till där det behövs. Du kommer att befinna dig på din ursprungliga och universella energinivå från femte dimensionen som är det allra bästa för dig. Med helt nya tekniker och änglarnas hjälp, är nu detta möjligt. Den är kraftfullare än vanlig Änglahealing och har ”extra allt”.

Recension av kunder som fått den nya Soulful Healingen:

”Healingen är magisk, helt underbar. Jag kände strömmen där det jobbade som mest.”

”Den här healingen har allt. Jag är helt euforisk!”

”Rekommenderar verkligen den här healingen till alla!”

”Det var en väldigt kraftfull healing. Kändes verkligen!”

”Efter healingen kände jag att jag blev jordad och förankrad till normala känslor igen. Jag kunde bearbeta mina känslor och saker som hände med förnuft och utifrån normala reaktioner. Det bröt mönstret som jag själv inte kunde bryta. Så jag kan rekommendera denna behandling varmt.”

”Soulful Healing är en av dem mest speciella healingar jag upplevt. Jag kände mycket stark närvaro av änglar, deras ljus och kärlek. Det kändes som att bli buren av dem. Dagarna efteråt så kände jag mig mer i min kropp. Både starkare och klarare. Mer närvarande i nuet. En fantastisk healing som är väldigt unik.”

Soulful Healing tar ca en timme och är mycket djupare, kraftfullare och längre i tid än vanlig Änglahealing, även på distans.

Välkommen med din bokning på tel 070-7733816, pm eller mail anglamedium@outlook.com

Änglakramar Carina

Skärmavbild 2018-09-28 kl. 20.56.07

Om du sedan vill fortsätta mot certifiering och gå MEDIAL UTVECKLING 2 så innehåller den etik och ansvar, mediumskap i ett historiskt perspektiv, kanalisering/konsultationer, healingbehandlingar, krishantering/sorgbearbetning, esoterism/mysticism, andligt uppvaknande, psykisk ohälsa och husrensningar m.m. 

———-

Paketerbjudande

Från och med nu kan du få paketerbjudande på flera av mina behandlingar, tex medial vägledning, änglahealing och stödsamtal. Ordinarie pris per behandling är 850 kr men om du vill köpa 3 st behandlingar för 2250 kr så kostar varje behandling enbart 750 kr. Gäller tills vidare och du bestämmer själv när du vill utnyttja dina 3 behandlingar.

 

 

2 reaktion på “Aktuellt

 1. Linda Bjödstrup

  SJÄLSLIG UTVECKLING STEG I
  I denna kurs fick jag lära mig att meditera och hitta mitt inre, lära mig att min intuition leder mig rätt. Jag har fått förstå mitt själsliga ursprung och vad som påverkar mig i livet. Livet är ett lärande för min själ ska utvecklas.

  SJÄLSLIG UTVECKLING STEG 2
  I kurs två är ett lärande att lära sig leva och hantera det som påverkar mig både positivt och negativt. Vad behöver jag/min själ i mitt liv och vad ska jag välja/jobba på som påverkar mig. Jag har fått förståelse för vad jag har med mig i min själ från tidigare erfarenheter/liv.
  En kurs där jag fått jobba med mig själv och vad som varit/är.

Kommentera