Aktuellt

Välkommen till premiären av After Work Änglameditation online 15 mars!

Vill du släppa veckans stress från jobbet eller annat?
Vill du koppla av alla måsten?
Vill du förbereda dig inför en skön helg?
Vill du komma ner i varv och känna ett skönt inre lugn?

Då är det här något för dig! Under en längre tid har många efterfrågat om jag inte kan ha meditationer online då de har långt att åka till mig. Efter lite funderande och inkännande så har jag nu bestämt mig för att hoppa på det tåget. Varför inte, liksom?!

Jag kommer att guida dig i en kanaliserad änglameditation, precis som på plats, men du befinner dig där du är med mobil eller dator framför dig. Du kommer att se och höra mig precis som vid en vanlig meditation. Du behöver kunna vara med för att prata och ställa frågor så hörlurar är bra att ha. Meditationen kommer sändas via videokonferensverktyget Zoom som du får en länk till. Du behöver inte vara med på bild, men jag tycker det är trevligt om jag får se dig också! Mer info får du via mail efter att du har anmält dig.

Datum: fredagen den 15 mars kl 18:00-19:45

Anmäl dig till mig via pm, mail anglamedium@outlook.com eller tel 070-7733816.

Du betalar endast 150 kr för meditationen. Betala in via swish 1230593111 senast de 15 mars kl 16 så jag hinner skicka ut ett mail till dig. Skriv ditt namn på betalningen samt din mailadress.

Under den här kvällen får du även en gratis möjlighet att ställa en personlig fråga till mig efter att vi har mediterat som du kan få svar på. Du kan även skriva den till mig innan om du hellre vill det, så kommer jag att läsa upp den under kvällen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Änglakramar Carina ♥

Soulful Healing by Soulicious®️

Nu kan jag avslöja att patentet har gått igenom och min Soulful Healing by Soulicious är nu varumärkesskyddat. Det betyder att ingen annan får använda det namnet eller metoden, eller delar av det, utan licens från mig. Jag valde att söka patent på det eftersom det har så otroligt bra resultat.

Den här extra kraftfulla healingen hjälper dig att stå i din sanna kraft. Den hjälper dig att vibrera i din själs sanna frekvens så att du kan vara ditthögsta bästa jag och i full balans. Obalanser rättas till och energi läggs till där det behövs. Du kommer att befinna dig på din ursprungliga och universella energinivå från femte dimensionen som är det allra bästa för dig. Med helt nya tekniker och änglarnas hjälp, är nu detta möjligt. Den är kraftfullare än vanlig Änglahealing och har ”extra allt”.

Recension av kunder som fått den nya Soulful Healingen:

”Healingen är magisk, helt underbar. Jag kände strömmen där det jobbade som mest.”

”Den här healingen har allt. Jag är helt euforisk!”

”Rekommenderar verkligen den här healingen till alla!”

”Det var en väldigt kraftfull healing. Kändes verkligen!”

”Efter healingen kände jag att jag blev jordad och förankrad till normala känslor igen. Jag kunde bearbeta mina känslor och saker som hände med förnuft och utifrån normala reaktioner. Det bröt mönstret som jag själv inte kunde bryta. Så jag kan rekommendera denna behandling varmt.”

”Soulful Healing är en av dem mest speciella healingar jag upplevt. Jag kände mycket stark närvaro av änglar, deras ljus och kärlek. Det kändes som att bli buren av dem. Dagarna efteråt så kände jag mig mer i min kropp. Både starkare och klarare. Mer närvarande i nuet. En fantastisk healing som är väldigt unik.”

Soulful Healing tar ca en timme och är mycket djupare, kraftfullare och längre i tid än vanlig Änglahealing, även på distans.

Välkommen med din bokning på tel 070-7733816, pm eller mail anglamedium@outlook.com

Änglakramar Carina

Skärmavbild 2018-09-28 kl. 20.56.07

Om du sedan vill fortsätta mot certifiering och gå MEDIAL UTVECKLING 2 så innehåller den etik och ansvar, mediumskap i ett historiskt perspektiv, kanalisering/konsultationer, healingbehandlingar, krishantering/sorgbearbetning, esoterism/mysticism, andligt uppvaknande, psykisk ohälsa och husrensningar m.m. 

———-

Paketerbjudande

Från och med nu kan du få paketerbjudande på flera av mina behandlingar, tex medial vägledning, änglahealing och stödsamtal. Ordinarie pris per behandling är 850 kr men om du vill köpa 3 st behandlingar för 2250 kr så kostar varje behandling enbart 750 kr. Gäller tills vidare och du bestämmer själv när du vill utnyttja dina 3 behandlingar.

 

 

2 reaktion på “Aktuellt

 1. Brigitte Austrup

  Kurs 1 och 2 i själslig utveckling var en upplysning, en möjlighet att reflektera över livet i gemenskap, att träffa underbara människor…Brigitte

  Svara
 2. Linda Bjödstrup

  SJÄLSLIG UTVECKLING STEG I
  I denna kurs fick jag lära mig att meditera och hitta mitt inre, lära mig att min intuition leder mig rätt. Jag har fått förstå mitt själsliga ursprung och vad som påverkar mig i livet. Livet är ett lärande för min själ ska utvecklas.

  SJÄLSLIG UTVECKLING STEG 2
  I kurs två är ett lärande att lära sig leva och hantera det som påverkar mig både positivt och negativt. Vad behöver jag/min själ i mitt liv och vad ska jag välja/jobba på som påverkar mig. Jag har fått förståelse för vad jag har med mig i min själ från tidigare erfarenheter/liv.
  En kurs där jag fått jobba med mig själv och vad som varit/är.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *